Recept på Picklade grönsaker från Green Warrior

Picklade grönsaker

Här har du en härlig samling av picklade grönsaker! Spicy Dill Pickles, picklad rödlök och picklad rödkål. Dessa syrliga grönsaker piggar upp de flesta rätter, allt från vegoburgare och tacos till sallader och smörgåsar.

Standard inom pickling av grönsaker är en 1-2-3 lag, som innebär 1 del 12% ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten, men jag tycker inte att det behövs lika mycket socker eller ättika, så min ratio ser lite annorlunda ut. Mer detaljer ser du i de olika recepten.
Besök Picklad rödlök Picklad rödlök
Picklad rödlök är så enkelt att göra, men denna syrliga grönsak är en ordentlig smakhöjare! Perfekt för olika typer av mexikansk mat, eller på en avokadotoast. Standard inom pickling av grönsaker är en 1-2-3 lag, som innebär 1 del 12% ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten, men jag tycker inte att det behövs lika mycket socker eller ättika, så min ratio ser lite annorlunda ut.
Besök Spicy Dill Pickles Spicy Dill Pickles
Dessa pickles, eller inlagd gurka, är en stor favorit hos mig! Passar perfekt som topping på en vegoburgare eller när helst du vill använda pickles. Bäst smak får dessa om man låter gurkan var i lagen minst 3 veckor innan servering, men de kan ätas tidigare.
Besök Picklad rödkål Picklad rödkål
Picklad, eller inlagd rödkål är inte bara vacker att titta på utan också en smaksensation som piggar upp de flesta maträtter! Toppa på tacos, i en sallad, wok eller något annat du gillar. Standard inom pickling av grönsaker är en 1-2-3 lag, som innebär 1 del 12% ättika, 2 delar socker och 3 delar vatten, men jag tycker inte att det behövs lika mycket socker eller ättika, så min ratio ser lite annorlunda ut.
  • Dela
space
Recept:

space
Antal: