Ingredienser
1 gul lök
2 st vitlöksklyftor
8 dl gröna ärtor
1 st röd paprika
4 dl vatten (i matberedaren)
2 dl vatten (i grytan)
1 dl kokosgrädde
1 st grönsaksbuljong
Lite salt och svartpeppar
1 gul lök
2 st vitlöksklyftor
8 dl gröna ärtor
1 st röd paprika
4 dl vatten (i matberedaren)
2 dl vatten (i grytan)
1 dl kokosgrädde
1 st grönsaksbuljong
Lite salt och svartpeppar
Måtta upp 8 dl frysta gröna ärtor och häll dessa i en matberedare.
Hacka paprikan och häll i. Tillsätta ca. 4 dl vatten. Mixa slätt.
Finhacka löken och vitlöken och fräs denna i gryta med lite vatten.
Tillsätt ca. 3 dl vatten och häll i ärtmixen. Låt koka upp och låt sedan stå på medelvärme.
Smula i en grönsaksbuljong, tillsätt kokosgrädden och rör om. Koka i ca. 10 minuter.
Smaka av med lite salt och svarpeppar och toppa med t.ex. alfalfagroddar.
Här hittar du en lista på vad de olika ikonerna som finns på recepten betyder.